1. Вашето име? Александър
2. За кой от сървърите ни е предложението ви? ONESHOT.bg # [RESPAWN]
3. Обяснете ни предложението?
- Да се намали афк кикера на 2 минути и да му се обърне внимание, има моменти когато не работи.
- Да се намали цената на обикновеното авп, от 5000 на 3000, все пак е част от играта.
- Да се увеличи защитната аура при раждането на играча, прекалено кратка е, докато те пусне и хоп някой те вземе.
- Да се увеличи даването на ХР при убийства прекалено бавно се качва даден ранк, както и двойното ХР след 20:00 часа. Да му се обърне и на него внимание, защото понякога бъгва и го няма въобще.
- Да се премахне двойният скок, много играчи се катерят по картата или по големи кашони, скрити в ъглите.
4. Какви са ви аргументите, че предложението ви ще допринесе за сървъра? Мисля, че аргументите ми са дори и ще се получат нещата, редовно съм вътре и следя как се развиват нещата.
5. Обсъдихте ли предварително с някого от сървъра или екипа предложението? НЕ
6. Линкове към предложението(ако има такива)? Нямам линкове
Предложения за промяна относно: ONESHOT.bg # [RESPAWN]
Модератори: Модератор, Зам. Администратор, Администратор
- vJelyazkovv
- LEVSKI SOFIA
За първото предложение съм За. Съгласен съм, че трябва да се погледне.
За второто, третото, четвъртото и петото предложение съм Против!
2. Ако се намали цената на обикновенното AWP няма да е толкова динамична играта. Всеки ще си купува и ще чака до някой кашон както правят повечето. Дори предлагам да се увеличи цената му.
3. В момента protection-a който имаме е добре. Не е прекалено дълго времето, не е и прекалено малко.
4. Точно за месец и нещо най-много ако играеш всеки ден можеш да стигнеш последния левел. Аз играх 15 дни и минах повече от половината. Колкото по-трудно - толкова по-интересено.
5. Двойния скок прави играта доста по забавна. Без него ще е тромаво/мудно. А и наша работа е да следим за подобни нарушения.. не мисля, че ще е проблем да продължим да го правим.
За второто, третото, четвъртото и петото предложение съм Против!
2. Ако се намали цената на обикновенното AWP няма да е толкова динамична играта. Всеки ще си купува и ще чака до някой кашон както правят повечето. Дори предлагам да се увеличи цената му.
3. В момента protection-a който имаме е добре. Не е прекалено дълго времето, не е и прекалено малко.
4. Точно за месец и нещо най-много ако играеш всеки ден можеш да стигнеш последния левел. Аз играх 15 дни и минах повече от половината. Колкото по-трудно - толкова по-интересено.
5. Двойния скок прави играта доста по забавна. Без него ще е тромаво/мудно. А и наша работа е да следим за подобни нарушения.. не мисля, че ще е проблем да продължим да го правим.

- Да се намали афк кикера на 2 минути и да му се обърне внимание, има моменти когато не работи. СЪГЛАСЕН
- Да се намали цената на обикновеното авп, от 5000 на 3000, все пак е част от играта. СЪГЛАСЕН ,съм така ще има повече интрига.
- Да се увеличи защитната аура при раждането на играча, прекалено кратка е, докато те пусне и хоп някой те вземе. Това също ще е добре ,защото като почнат да те стрелят и едвам се измъкваш СЪГЛАСЕН!
- Да се увеличи даването на ХР при убийства прекалено бавно се качва даден ранк, както и двойното ХР след 20:00 часа. Да му се обърне и на него внимание, защото понякога бъгва и го няма въобще. ПРОТИВ , губи се кефа . Аз за тва започнах да играя заради левълите и ,че със зор се стига по високо ниво.
- Да се премахне двойният скок, много играчи се катерят по картата или по големи кашони, скрити в ъглите. ПРОТИВ , това ми харесва и прави играта интересна.
- Да се намали цената на обикновеното авп, от 5000 на 3000, все пак е част от играта. СЪГЛАСЕН ,съм така ще има повече интрига.
- Да се увеличи защитната аура при раждането на играча, прекалено кратка е, докато те пусне и хоп някой те вземе. Това също ще е добре ,защото като почнат да те стрелят и едвам се измъкваш СЪГЛАСЕН!
- Да се увеличи даването на ХР при убийства прекалено бавно се качва даден ранк, както и двойното ХР след 20:00 часа. Да му се обърне и на него внимание, защото понякога бъгва и го няма въобще. ПРОТИВ , губи се кефа . Аз за тва започнах да играя заради левълите и ,че със зор се стига по високо ниво.
- Да се премахне двойният скок, много играчи се катерят по картата или по големи кашони, скрити в ъглите. ПРОТИВ , това ми харесва и прави играта интересна.
За първото предложение съм СЪГЛАСНА, НО за другите съм ПРОТИВ. За сега другите неща са си добре, само първото може да се оправи. С другите неща играта става по-интересна и динамична. ОДОБРЕНО е само първото предложение!